All I Want For Christmas Is You

26 Des

I don’t want a lot for Christmas
There’s just one thing I need
I don’t care about the presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is…
You

I don’t want a lot for Christmas
There’s just one thing I need
I don’t care about the presents
Underneath the Christmas tree
I don’t need to hang my stocking
There upon the fireplace
Santa Claus won’t make me happy
With a toy on Christmas day
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you
You baby

I won’t ask for much this Christmas
I don’t even wish for snow
I’m just gonna keep on waiting
Underneath the mistletoe
I won’t make a list and send it
To the North Pole for Saint Nick
I won’t even stay awake to
Hear those magic reindeers click
‘Cause I just want you here tonight
Holding on to me so tight
What more can I do
Baby all I want for Christmas is you

Ooh baby
All the lights are shining
So brightly everywhere
And the sound of children’s
Laughter fills the air
And everyone is singing
I hear those sleigh bells ringing
Santa won’t you bring me the one I really need
Won’t you please bring my baby to me…

Oh I don’t want a lot for Christmas
This is all I’m asking for
I just want to see my baby
Standing right outside my door
Oh I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
Baby all I want for Christmas is…
You

All I want for Christmas is you… baby

PS: Err, ada yang menyadari bahwa saya nggak memajang nama penyanyi dari lagu ini di judul posting? Yeah, okay, the credit goes to Mariah Carey. There, I said it. Satisfied? :-w
Beberapa hari yang lalu saya nonton Love Actually, mumpung season-nya lagi pas. Gak liat salju di jendela, ya nggak papa, liat di film aja juga boleh. Pas lagi nonton, denger lagu ini lagi. Karena nggak pernah punya lagunya, jadinya saya hunting MP3nya. Kemudian terkejut, karena yang mencipta dan menyanyikan lagu ini tak lain dan tak bukan adalah Mariah Carey. Bukan apa-apa sih, hanya saja saya bukan fans beratnya *sigh* Tapi karena lagu ini keren, ya sudahlah..
“All I Want For Christmas Is You” saya comot untuk dijadikan SMS Natal (all I want for Christmas is you graduating next year, all I want for Christmas is you getting a new non-psycho boyfriend, all I want for Christmas is you getting a raise in your salary so you can treat me coffee, blahs and blahs..). Saya kirim ke banyak orang (yang nggak dikirimin, berarti nomernya ketelen handset saya yang lama), dan beberapa berpikir itu adalah SMS flirting memanfaatkan momen liburan. Awh, come on girls and gays. I’m married. I got two kids :-” *ditimpuks*
Xixixixi, I know, late as it is, but I still wanna say: MERRY CHRISTMAS😀

Jo, tunggu saja kartu natalnya. Eh, kapan-kapan gituh.. *berjingkat-jingkat menjauh*😀

9 Tanggapan to “All I Want For Christmas Is You”

  1. abe Rabu, Desember 27, 2006 pada 1:26 am #

    Sms untuk semua orang? Syukurlah.. aku tidak dapet! Tidak akan ada yg bilang daku homok tu demaks yg dapet sms dari cowok beristri dua beranak satu.. (lho? kebalik yah!)

  2. Joan Rabu, Desember 27, 2006 pada 2:15 am #

    *geotk Setiawan*

    All I want Christmas is…anything but you! But you!

  3. herda Sabtu, Desember 30, 2006 pada 7:58 am #

    Hello Dad!

    Merry X-mas! ^^

  4. ambudaff Selasa, Januari 2, 2007 pada 3:46 am #

    Nonton Love Actually juga ternyata, wikikik..

  5. S Setiawan Rabu, Januari 3, 2007 pada 8:37 am #

    ABE
    Be, ALL I WANT FOR NEW YEAR IS YOU, SUCCESFULLY GETTING YOUR SEX CHANGE SURGERY. There you go.. :-“

  6. S Setiawan Rabu, Januari 3, 2007 pada 8:42 am #

    *tahan kiriman kartu buat Jowan* :-“

  7. Lily Sabtu, Januari 6, 2007 pada 10:50 am #

    Lho?? Gak mirip sama SMS yang nyangkut ke aku??

  8. Setiawan Sabtu, Januari 6, 2007 pada 6:39 pm #

    He? SMS apa? Lha, yang dikirimin kan bukan cuman kamu😛

  9. casin online su internet Rabu, Juni 27, 2007 pada 5:37 pm #

    Salut !

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: