iPhone: i-want-that-Phone!

12 Jan

Ngomong-ngomong soal iPhone..

Baru baca blognya Robert Scoble, menemukan beberapa komentar yang membuat saya garuk-garuk. Setelah puas memberi ruang pada emosi sesaat dan semalaman mengigau, “It’s 499/599 USD and will hit the Asian market in 2008” it’s probably the right time to balance the scale and fill my mind with some probable upcoming-unhappy-news😛

Let’s see what Robert and the dudes on his commentbox are saying/suspecting/predicting about this cute thing:
– Battery life sucks
– Camera: no flash, no zoom
– Touchscreen slows your typing down
– The product will flop
– Learning from experience, don’t buy it immediately. Wait a couple of months, cause the first ones might will have serious defects
– And more to go, read for yourself..

Oke, kemungkinan besar saya ngga akan beli iPhone *elus-elus Walkman phone* But do I still want it? You bet! Besides, the colour matched my iPod :-” They’ll look cute together (yay! akhirnya nggak perlu nge-SMS kakek-kakek bawel pagi-pagi buta untuk menanyakan warna handset apa yang paling cocok untuk dibeli :P) But despite of how the product will end up, saya setuju dengan Macnoto. They’re heading on the right direction. Cheers, Steve..

Now, who else wants that iPhone as bad as I do?😀

12 Tanggapan to “iPhone: i-want-that-Phone!”

  1. abe Jumat, Januari 12, 2007 pada 11:26 am #

    yay! akhirnya nggak perlu nge-SMS kakek-kakek bawel pagi-pagi buta untuk menanyakan warna handset apa yang paling cocok untuk dibeli😛

    Pasti ini Andriansyah atau Fahmi-kan? Pasti!
    Kan cuma mereka berdua yang dihatimu TIA?

    *kaboorrr.. naek onta*

  2. S Setiawan Jumat, Januari 12, 2007 pada 11:34 am #

    Andriansah, BTW. Andri bukan kakek-kakek. Dia oom-oom berperut buncit, pemakan burger berbungkus sayuran hijau :-”

    Dan Fahmi sudah bukan kakek-kakek lagi. He’s older than the pharaoh FGS! :-“

  3. aldi Jumat, Januari 12, 2007 pada 12:30 pm #

    I pass.

    No 3G …
    No removable/expandable memory …
    Apple’s should have released it in 2001.

    Design is one thing, but …
    Useless.

    *tetep nunggu SE M600i ber-wifi*
    *dan berharap Apple’s iPhone terupgrade sesuai keingingan gue*
    *trus baru gue ikutan antrian ngiler*
    😛

  4. S Setiawan Jumat, Januari 12, 2007 pada 2:09 pm #

    I didn’t say I wud bought it, dear.. :-”

    Besides, yes, I love my SE more currently..😀 *elus-elus W850i*

  5. aldi Jumat, Januari 12, 2007 pada 2:14 pm #

    lah, siapa yang mau beli juga?
    kan gue bilang ikut ngiler aje😛

  6. S Setiawan Jumat, Januari 12, 2007 pada 2:30 pm #

    I’ll get the bucket :-”

    Yeah, enough is enough.

  7. Ireth Sabtu, Januari 13, 2007 pada 2:33 pm #

    Itu henpon apa? *gaptek mode*

  8. tony Senin, Januari 15, 2007 pada 4:40 am #

    – Battery life sucks
    His Steve-ness announced that it has 5 hours talking time, which is considered good for a cellphone. He didn’t mention it’s standby time, though, which led to the speculation of below average battery life. But standby time with this gadget would vary with it’s wi-fi, bluetooth, wide touchscreen brightness, triple sensors, music+movie player capabilities, plus the processor to run OS X, widgets, and safari. and let’s not forget, it’s still expected to make prank phone calls to starbucks.

    – Camera: no flash, no zoom
    making calls IS the killer app with this product. so i’m expecting a phone, not a digicam. the iPod, 2MP camera and full internet capabilities make a nice extra, though. adding optical zoom and flash would make a bulkier form factor, which is not cool. if you need a digicam, get a digicam.

    – Touchscreen slows your typing down
    and so does keypad, which gets smaller and smaller. compare iPhone qwerty touchscreen keyboard with those of M600 which has 4 characters assigned in 1 small button(!).

    – The product will flop
    …or the product will rise.

    – Learning from experience, don’t buy it immediately. Wait a couple of months, cause the first ones might will have serious defects.
    true, but first ones are sometimes the most reliable. upgrades has more features, and bugs.

  9. S Setiawan Senin, Januari 15, 2007 pada 5:06 am #

    Babe, this is a commentbox. I thought you have a blog for this kinda thing. Blogs are made for a purpose, you know.. :-“

  10. Lily Senin, Januari 15, 2007 pada 7:44 am #

    Wakakaaaak…..dibahas T.T.
    Doh, jangan mengingatkan sayah bahwa sayah pernah berkomen banyak di commentbox seseorang, dan jangan membuat saya ngiler pengen ganti hape-yang-“bsru”=berusia-6-bulan ini :-“, tapi jelas bukan diganti sama yang di atas itu dongs :-“

  11. S Setiawan Senin, Januari 15, 2007 pada 1:53 pm #

    Anak kecil gak boleh beli iPhone.. :-”

    Soalnya Papinya gak punya dana😛

  12. Guntar Rabu, Januari 24, 2007 pada 7:42 am #

    Mending pake Tag Heuer yang bisa pake buat nelpon ma nyimpen data. Praktis dan – hopefully – lebih susah dicuri😛

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: