RADIOHEAD – Lift

31 Jan

This is the place
Sit down, you’re safe now
You’ve been stuck in a lift
We’ve been trying to reach you, Thom

This is the place
It won’t hurt, it will not hurt

A smell of recognition
A face you barely loved
Empty all your pockets
‘Cause it’s time to go home

This is the place
Remembering all the things you always see

You’ve been stuck in a lift
In the belly of a whale
At the bottom of the ocean

A smell of recognition
A face you barely loved
Empty all your pockets
‘Cause it’s time to go home

Today is the first day of the rest of your days
So lighten up, squirt

PS: “Lift” ini ngga ada di album Radiohead yang mana mana yah? Okay😛 So, it’s a rare song, dan menurut gw pribadi, ini salah satu lagunya Radiohead yang paling keren. It gives you a feeling of peace and comfort, listening to this song. Duh, jadi ngantuk.. – -; BTW, ada ngga yang berbaik hati mau mencarikan saya lagunya Thom Yorke yang judulnya “Analyse”. Itu soundtracknya The Prestige (Hugh Jackman, Christian Bale) diputer di credit title. Kalo ada linknya, bagi-bagi duongss..😀 (lah, kok jadi kayak tret rikwes MP3 – -;) Oh ya, ini versi keduanya:

This is the place
Remember me?
I’m the face you always see

You’ve been stuck in a lift
We’ve been trying to reach you

This is the place
It won’t hurt, it will not hurt

A smell of recognition
A face you barely loved
Empty all your pockets
Cos it’s time to go home

Only one, only one
Only one, only one
Only one, only one
Only one (??)

You’ve been stuck in a lift
In a belly of a whale
At the bottom of the ocean

A smell of recognition
A face you barely loved
Empty all your pockets
Cos it’s time to go home

Only one, only one
Only one, only one
Only one, only one

*dengerin Lift lagi* Eh, kalo lift yang ini sih saya gak takut :-” Euh, jadi pengen nyuruh Bokap dan Nyokap untuk pulang ke Jakarta.. – -;

 A smell of recognition
A face you barely loved
Empty all your pockets
‘Cause it’s time to go home

4 Tanggapan to “RADIOHEAD – Lift”

  1. tony Kamis, Februari 1, 2007 pada 3:48 am #

    You’ve been stuck in a lift…

    yepp, this IS your song…

  2. Setiawan Kamis, Februari 1, 2007 pada 4:20 am #

    Now, dont get me started makin’ you knockin’ on wood again, woodpecker.. :-“

  3. iyan Minggu, Maret 11, 2007 pada 1:58 pm #

    Pernah kjebak di lift? Sama, dong. Gue kjebak di liftnya RS St Carolus waktu masih duduk di kelas VI esde. Takut? Nggak terlalu, malah dimarahin satpam, hehehe….

  4. S Setiawan Senin, Maret 26, 2007 pada 5:51 pm #

    Wadaw, nggak deh, makasih. jangan sampe saya kejebak di lift deh T-T Ya, saya kan fobia, situ engga😛

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: